STREČINK

19.01.2015 09:26

Naše milé klientky!

Připravily jsme si pro Vás kraťoučký článek na téma strečink. Každá jistě víte, co strečink znamená, shrneme si tedy jen pár informací a nalákáme Vás k návštěvě našeho fitcentra J.

Pokud chcete provádět strečink před tréninkem, radíme Vám, nedělejte to. Zvyšujete tím totiž riziko poranění a navíc je prokázáno, že strečink před tréninkem zhorší Váš výkon – a Vy přece chcete podávat jen ty nejlepší J.

Správný postup znáte, opakujeme Vám to přeci neustále: startujeme pomaličku zahřátím, pokračujeme brutálním, uspokojujícím tréninkem, dorazíme se v kardio zóně a nakonec se uvolníme a protáhneme svalíky, kterým jsme daly tolik zabrat.

Abychom Vás ještě lépe přesvědčily, představte si, že protahováním svalů, aniž by byly zahřáté, dochází k maličkému natrhávání svalu. A co takový sval s mikrotrhlinkou udělá, když si pak chcete zvednout činku, nebo udělat dřep? Něco jako oko na punčoše…

Správně se tedy budeme rozcvičovat pomalu buď bez, nebo s malou zátěží. Pak postupně přidáváme zátěž, tempo a rozsah. Po rozcvičení, které Vás naladí a rozehřeje, si dáte pěkně do těla a až v závěru se protáhnete.

Doporučujeme Vám navštěvovat lekce Flexi tělo s instruktorkou Kirou každé pondělí a úterý od 8h a každý čtvrtek od 8h a od 20h. Vaše ruce, nohy, bříško, záda, prostě každá část těla Vám za to bude vděčná, neboť po této hodině se budete cítit jako znovuzrozené, rozsah Vašeho pohybu se bude den ode dne zvětšovat a Vy se díky nově nabyté pružnosti budete ještě více cítit jako sexy kočky J.

Těšíme se na Vás!

Vyhledávání

Kontakt

Ladies fitness Liberec Palachova 1404
Liberec
460 01
+420 721 974 742